U heeft uw gemeente aangemeld

bij Openbaarladen

Beste aanmelder,

Hartelijk dank voor het aanmelden van uw gemeente. Uw aanmelding is bij Allego geregistreerd.

Allego verzamelt en controleert door uw aanmelding de hoeveelheid aanmeldingen voor de door u aangemelde gemeente. Dit betekent als er meerdere (potentiële) E-rijders de gemeente hebben aangemeld, Allego contact met de gemeente opneemt met het verzoek om openbare laadinfrastructuur te realiseren. Gebaseerd op het aantal aanmeldingen van (potentiele) E-rijders.

Zodra Allego openbare laadinfrastructuur binnen de gemeente gaat realiseren, ontvangt u een verzoek per e-mail om een aanvraag voor een openbare laadpaal bij Allego te doen. 

Wanneer u nog geen e-mail van Allego heeft ontvangen met het verzoek een aanvraag in te dienen, betekent dit dat Allego nog niet de mogelijkheid heeft gekregen om laadinfrastructuur in uw gemeente te realiseren.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.  

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Allego

PS: blijf ons volgen, via onze website, Facebookpagina of Twitterprofiel en hopelijk kunt u straks ook een laadpaal aanvragen via openbaarladen.be!

 

Heeft u vragen?

Wij hebben de meest voorkomende vragen voor u op een rij gezet. 

Bezoek de Frequently Asked Questions (FAQ) pagina om een antwoord te vinden op vragen die u misschien heeft. Natuurlijk horen wij graag van u als dit uw vraag niet heeft kunnen beantwoorden.

Bekijk onze FAQ